Read Hetken hohtava valo by Juha Itkonen Free Online


Ebook Hetken hohtava valo by Juha Itkonen read! Book Title: Hetken hohtava valo
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 27.54 MB
City - Country: No data
The author of the book: Juha Itkonen
Edition: Otava
Date of issue: August 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Loaded: 2951 times
Reader ratings: 5.5

Read full description of the books:Tekniikka kehittyy ja televisiokuva tarkentuu, mutta ihmisten väliset suhteet vain sumenevat

Tekniikan voittokulku, amerikkalainen unelma, usko tulevaisuuteen – niistä on tehty elektroniikkakauppias Esko Vuoren maailma. Tie on auki, kun vain itse yrittää, ja laitekehityksen aurinko nousee Japanista.

Puoliso Liisa herää etsimään itseään ja elämäänsä uudelleen viisikymppisenä. Mitkä unelmat lopulta olivat hänen omiaan, mitkä Eskon. Vain kaipuu on varmuudella Liisan oma.

Perhekuvaa piirtää Esa, vanhin pojista. Siipeensä saanut toimittaja, särkyneiden unelmien sukupolven ääni, jonka oma elämä tuntuu menneen enemmän etsimisessä kuin löytämisessä. Hän yrittää ymmärtää vanhempiaan, yhteiskuntaa, maailmaa, mutta ennen kaikkea tavoittaa tyttärensä Miian, teatteriohjaajan, joka on halunnut lentää vielä kauemmas pois: irti perheestä, suvusta, omasta maastaan.

Kun Esa alkaa kelata perheen vaiheita auki, sotkuisilta VHS-nauhoilta löytyy paljon muutakin kuin Lake Placidin olympialaisten kohokohtia.

Juha Itkonen (s. 1975) on sukupolvensa arvostetuimpia prosaisteja. Hän on saanut useita kirjallisuuspalkintoja, ja romaanit Myöhempien aikojen pyhiä ja teatterisovituksenakin menestynyt Kohti olivat Finlandia-ehdokkaina. Hetken hohtava valo on yhtä aikaa suuri ja intiimi sukupolvitarina. Siinä ei ole kyse vain ajasta tai aikakaudesta, ei pelkästään yhdestä perheestä kohtaloineen, vaan jostakin suuremmasta – ehkä jopa siitä, miksi me ihmiset olemme olemassa.


Download Hetken hohtava valo PDF Hetken hohtava valo PDF
Download Hetken hohtava valo ERUB Hetken hohtava valo PDF
Download Hetken hohtava valo DOC Hetken hohtava valo PDF
Download Hetken hohtava valo TXT Hetken hohtava valo PDFRead information about the author

Ebook Hetken hohtava valo read Online! Juha Itkonen (s. 1975 Hämeenlinnassa) kuuluu nuoren kirjailijapolven kärkinimiin. Itkonen asuu Helsingissä, Arabianrannassa vaimonsa Maija Itkosen ja kahden lapsensa kanssa. Maija Itkonen (s. 1977) työskentelee muusikkona ja teollisena muotoilijana.

Itkosen esikoisromaani Myöhempien aikojen pyhiä (2003) oli Finlandia-palkintoehdokkaana ja sai Kalevi Jäntin palkinnon.Romaanista Anna minun rakastaa enemmän Itkonen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon.

Itkosen kolmas romaani Kohti on kertomus hajonneesta perheestä ja kahdesta sukupolvesta, jotka koettavat löytää tien toistensa luo. Romaani oli vuoden 2007 Finlandia-ehdokkaita. Itkonen sai romaanista Nuori Aleksis -palkinnon 2008.

Juha ja Maija Itkonen julkaisivat syksyllä 2007 yhdessä lastenkirjan Topsi ja tohtori Koirasson. Se oli Juhan ensimmäinen lastenkirja ja Maijan ensimmäinen kuvitustyö.


Reviews of the Hetken hohtava valo


CALEB

From disgust to delight!

THEO

This book changed my life!

BELLA

There are clear drawbacks

LEO

Just a terrific book.

ISABELLE

You can, and you should read it.
Add a comment
Download EBOOK Hetken hohtava valo by Juha Itkonen Online free

PDF: hetken-hohtava-valo.pdf Hetken hohtava valo PDF
ERUB: hetken-hohtava-valo.epub Hetken hohtava valo ERUB
DOC: hetken-hohtava-valo.doc Hetken hohtava valo DOC
TXT: hetken-hohtava-valo.txt Hetken hohtava valo TXT