Read Người đàn ông của tôi by Rachel Gibson Free Online


Ebook Người đàn ông của tôi by Rachel Gibson read! Book Title: Người đàn ông của tôi
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 5.55 MB
City - Country: No data
The author of the book: Rachel Gibson
Edition: Văn Học
Date of issue: 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Loaded: 2611 times
Reader ratings: 6.4

Read full description of the books:Những gì xảy ra ở Vegas. . . không xảy ra ở đây.

Danh sách những việc “phải làm” ở Las Vegas của Autumn Haven là xem chương trình biểu diễn của Cher và chơi bài – chứ không phải thức dậy và kết hôn với anh chàng khốn kiếp vô cùng quyến rũ Sam LeClaire. Khoảnh khắc đầu tiên cô bắt gặp anh ta nhìn mình như thể một món ăn tráng miệng đầy ngọt ngào, linh tính mách bảo với Autumn rằng cô nên chạy đi. Và cô đã làm thế – ngay trong kỳ nghỉ cuối tuần đầy cuồng nhiệt và mơ mộng của đời cô. Nhưng vào sáng thứ Hai, cô lại quay về với thực tại, và trước khi cô có thể nói “đưa tôi tách café”, Sam biến mất.

Giờ đây, khi đã trở thành một nhà lên kế hoạch đám cưới thành công, Autumn không còn gặp gỡ anh chàng siêu sao môn khúc côn cầu phụ tình kia… cho đến khi cô tổ chức “Ngày Đặc Biệt” cho đồng đội anh ta, nơi Sam đã làm ồn ã mọi chuyện lên khi tiếp tục những gì anh ta từng bỏ mặc! Nhưng cô đã thề rằng người đàn ông của cô phải là một người nghiêm túc. Liệu Sam có phải là người đàn ông dành cho cô hay liệu cô có vứt bỏ anh ta mãi mãi?


Download Người đàn ông của tôi PDF Người đàn ông của tôi PDF
Download Người đàn ông của tôi ERUB Người đàn ông của tôi PDF
Download Người đàn ông của tôi DOC Người đàn ông của tôi PDF
Download Người đàn ông của tôi TXT Người đàn ông của tôi PDFRead information about the author

Ebook Người đàn ông của tôi read Online! Rachel was born in Boise, Idaho, USA. Her father worked for a telephone company, and her mother was a housewife. Idaho has the largest population of Basques outside of the Basque lands of Spain. She grew up with kids with last names like Uberuaga, Berriochoa, and Egisquiza, but years later she discovered the rest of the country didn't really know much about the Basque culture or history.

Rachel's storytelling career began at the age of sixteen when she ran her Chevy Vega into the side of a hill, retrieved the bumper and broken glass from the ground, and drove to her High School parking lot. With the help of her friend, she strategically scattered the broken pieces and told her parents she'd been the victim of a hit and run. They believed her, and she's been telling stories ever since.

Four of her novels were named among the Top Ten Favorite Books of The Year by Romance Writers of America. Two of her novels, True Confessions and Not Another Bad Date, were awarded the RITA, Romance Writers of America’s highest honor of excellence. Some of Rachel’s other awards and achievements include The Golden Heart Award, the National Reader’s Choice, Amazon Editor’s Top Pick, Publisher Weekly’s Quill nominee, Borders bestselling romantic comedy and Romantic Time’s Career Achievement award.

When not writing, Rachel can be found shopping for shoes or looking for strange and unusual flowers to plant in her garden.


Reviews of the Người đàn ông của tôi


OLLIE

Why do you need to drive a phone?

LUCAS

The book brought changes in life!

BELLA

The most favorite book of all books

EVIE

Phone number you need to drive to protect against robots.
Add a comment
Download EBOOK Người đàn ông của tôi by Rachel Gibson Online free

PDF: ngi-n-ng-ca-ti.pdf Người đàn ông của tôi PDF
ERUB: ngi-n-ng-ca-ti.epub Người đàn ông của tôi ERUB
DOC: ngi-n-ng-ca-ti.doc Người đàn ông của tôi DOC
TXT: ngi-n-ng-ca-ti.txt Người đàn ông của tôi TXT