Read Thằn Lằn by Banana Yoshimoto Free Online


Ebook Thằn Lằn by Banana Yoshimoto read! Book Title: Thằn Lằn
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 25.14 MB
City - Country: No data
The author of the book: Banana Yoshimoto
Edition: Văn Học
Date of issue: 2008
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Loaded: 1810 times
Reader ratings: 3.8

Read full description of the books:Với sáu câu chuyện trong tuyển tập truyện ngắn đầu tay này, tác giả của Vĩnh biệt Tugumi, Kitchen, NP và Amrita đã khai thác một cách tinh tế chủ để về thời gian, sự hàn gắn và số phận của những người thành thị độc lập và phức tạp. Họ đều mắc kẹt trong tấm lưới cảm xúc mà họ không thể hiểu, nhưng trong chính sự mắc kẹt đó học tự nhận thức bản thân, tái tạo mình và tìm thấy hy vọng. Đó là niềm hy vọng thuần khiết bị chìm khuất trong những chuyển động tâm lý chóng mặt của con người một xã hội hiện đại cũng đã từ lâu chẳng còn yên ả. Và chính niềm hy vọng tìm thấy từ những việc giản đơn, như cùng người mình yêu mơ một giấc mơ có mùi kim chi phảng phất (Giấc mơ Kim Chi), như còn được thấy ai đó còn hiện hiện hữu bên mình bất cấp những chuyện kinh khủng đã qua (Thằn Lằn), như nhìn thấy bình minh huy hoàng trên dòng sông (Chuyện kỳ lạ bên dòng sống lớn), đã giữ họ lại, khiến ngày mai còn có ý nghĩa và hạnh phúc thật sự hiện hữu trên đời.

Trong suốt suốt những truyện ngắn này, Banana Yoshimoto đã một lần nữa phát triển phong cách của mình, một sự kết hợp giữa văn hóa truyền thống và tính đại chúng , giữa những giá trị cũ và mới, tất cả hòa quyện trong những hư cấu nghệ thuật tuyệt vời. Với cuốn sách này, Hội chứng Banana (Bananamania) có lẽ đã có thêm một lời giải thích.


Download Thằn Lằn PDF Thằn Lằn PDF
Download Thằn Lằn ERUB Thằn Lằn PDF
Download Thằn Lằn DOC Thằn Lằn PDF
Download Thằn Lằn TXT Thằn Lằn PDFRead information about the author

Ebook Thằn Lằn read Online! Banana Yoshimoto (よしもと ばなな or 吉本 ばなな) is the pen name of Mahoko Yoshimoto (吉本 真秀子), a Japanese contemporary writer. She writes her name in hiragana. (See also 吉本芭娜娜 (Chinese).)

Along with having a famous father, poet Takaaki Yoshimoto, Banana's sister, Haruno Yoiko, is a well-known cartoonist in Japan. Growing up in a liberal family, she learned the value of independence from a young age.

She graduated from Nihon University's Art College, majoring in Literature. During that time, she took the pseudonym "Banana" after her love of banana flowers, a name she recognizes as both "cute" and "purposefully androgynous."

Despite her success, Yoshimoto remains a down-to-earth and obscure figure. Whenever she appears in public she eschews make-up and dresses simply. She keeps her personal life guarded, and reveals little about her certified Rolfing practitioner, Hiroyoshi Tahata and son (born in 2003). Instead, she talks about her writing. Each day she takes half an hour to write at her computer, and she says, "I tend to feel guilty because I write these stories almost for fun." She keeps an on-line journal for her English speaking fans at yoshimotobanana.com/diary.


Reviews of the Thằn Lằn


TOBY

The first review I put my soul in.

JAMIE

Why is she out! It must be endless!

FREYA

Phone number need to drive to protect against robots I wrote the number and downloaded no problems.

DAISY

An interesting book, not like the other
Add a comment
Download EBOOK Thằn Lằn by Banana Yoshimoto Online free

PDF: thn-ln.pdf Thằn Lằn PDF
ERUB: thn-ln.epub Thằn Lằn ERUB
DOC: thn-ln.doc Thằn Lằn DOC
TXT: thn-ln.txt Thằn Lằn TXT